Vores Historie
Mad fra Fløng drives af ægteparret Gitte og Benny Friis, som begge er kokkeuddannede, har bred erfaring i restaurationsbranchen, og har gennem flere år undervist på kokkeuddannelsen i København.
Udover Mad fra Fløng, driver de også en Selskabsforretning, hvor fester og øvrige arrangementer arrangeres op til 150 couveret.
Derudover har ægteparret drevet en socialøkonomisk virksomhed - Cafe lix og kerner, som beskæftigede socialtudsatte unge, derudover
var der et skarpt fokus på sund og nærende mad til alle aldersgrupper.
Os i køkkenet
Vores køkkenhold består også af vores to dedikeret kokkeelever, Noah, og Peter. Og når vi har ekstra travlt, har vi dygtige faglærte kokke med på holdet.
Smagen af hjemmelavet
Vi har stolte køkkentraditioner, og vi går hverken på kompromi med kvalitet eller smag. Mange af vores opskrifter bygger på mange års erfaring, og krydret med nutidens tendenser, og forventninger.
Vi sammen sætter altid vores selskabsmenuer i samarbejde med gæsterne, så vi altid rammer den helt rigtige smag.
Da vi også har forpligtiet os til at have elever, går vi heller ikke på kompromi, med at lave alle vores ting fra bunden.
Vi mener enkelt, at det er fjollet ikke at lave tingene selv - en tradition som ligger dybt i kokkefaget.
Vores Hverdagsretter er et godt supplement til ugenplanen hjemme i familien. Retterne er inspiretret fra faget Kokkebog, og er pakket i emballage som er velegenet til opvarmning i mikroovn eller alm. ovn. Derudover har retterne en holdbarhed i op til 5 dage i orginalemballage.
Lad dig inspirere af vores menuer - vi tilretter efter jeres ønsker